Ταλιμπαν Αφγανισταν : X69ix Pushrshm - Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος.

Ταλιμπαν Αφγανισταν : X69ix Pushrshm - Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος.. Αντίσταση κατά των ταλιμπάν στην κουντούζ. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν κατέγραψαν το τελευταίο διάστημα μεγάλα εδαφικά κέρδη στην ευρείας κλίμακας επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων και πλέον ελέγχουν 210 και πλέον από τις περιφέρειες του. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το.

Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν.

Gtpnluyzabnatm
Gtpnluyzabnatm from www.news247.gr
Οι ταλιμπάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους και δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας | palo.gr Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη χεράτ, με τις κυβερνητικές δυνάμεις να υποχωρούν σε στρατιωτική βάση σε γειτονική περιοχή. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Αντίσταση κατά των ταλιμπάν στην κουντούζ.

Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε.

Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Sotiris mousouris τη δευτέρα 11 νοεμβρίου στις 18:00 στον ιανο της αθήνας, (σταδίου 24). Μια ανάσα από την καμπούλ είχαν φτάσει οι ταλιμπάν την παρασκευή, συνεχίζοντας την προέλασή τους στο αφγανιστάν.την ίδια ώρα, πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ηπα, ετοιμάζονται να απομακρύνουν εσπευσμένα τους. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Σωτήρη μουσούρη, πρώην επίκουρου γγ οηε. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Αντίσταση κατά των ταλιμπάν στην κουντούζ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Να κρατήσουν ανοικτά τα σύνορά τους καλούν τα όμορα προς το αφγανιστάν κράτη τα ηνωμένα εθνη καθώς ο αριθμός των πολιτών που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα για να αποφύγουν τη σφοδρή. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές.

Talimpan Elegxoyme To 90 Twn Synorwn Toy Afganistan Update Times
Talimpan Elegxoyme To 90 Twn Synorwn Toy Afganistan Update Times from www.updatetimes.gr
Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Σωτήρη μουσούρη, πρώην επίκουρου γγ οηε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό.

Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν.

Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη χεράτ, με τις κυβερνητικές δυνάμεις να υποχωρούν σε στρατιωτική βάση σε γειτονική περιοχή. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Αντίσταση κατά των ταλιμπάν στην κουντούζ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Φόβοι για ανθρωπιστική καταστροφή από την επέλαση των ταλιμπάν. Σωτήρη μουσούρη, πρώην επίκουρου γγ οηε. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Φόβοι για ανθρωπιστική καταστροφή από την επέλαση των ταλιμπάν. Αφγανός πολέμαρχος που αρχικά έδρασε εναντίον των δυνάμεων της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης και κατόπιν εναντίον των ταλιμπάν υποσχέθηκε χθες παρασκευή πως θα ξαναπάρει τα όπλα εναντίον των τελευταίων, που. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter.

Nxcscjlcysjd6m
Nxcscjlcysjd6m from cdn.cnngreece.gr
— hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Μια ανάσα από την καμπούλ είχαν φτάσει οι ταλιμπάν την παρασκευή, συνεχίζοντας την προέλασή τους στο αφγανιστάν.την ίδια ώρα, πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ηπα, ετοιμάζονται να απομακρύνουν εσπευσμένα τους. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Περισσότεροι από χίλιοι αφγανοί στρατιώτες κατέφυγαν στο τατζικιστάν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε έπειτα από μάχες με τους ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε η κρατική επιτροπή για την εθνική ασφάλεια του τατζικιστάν, ενώ την ίδια ώρα οι αφγανικές κυβερνητικές. Videos & φωτογραφίες σχετικές με αφγανιστάν: Να κρατήσουν ανοικτά τα σύνορά τους καλούν τα όμορα προς το αφγανιστάν κράτη τα ηνωμένα εθνη καθώς ο αριθμός των πολιτών που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα για να αποφύγουν τη σφοδρή.

Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν κατέγραψαν το τελευταίο διάστημα μεγάλα εδαφικά κέρδη στην ευρείας κλίμακας επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων και πλέον ελέγχουν 210 και πλέον από τις περιφέρειες του. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι μαχητές των ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη χεράτ, με τις κυβερνητικές δυνάμεις να υποχωρούν σε στρατιωτική βάση σε γειτονική περιοχή. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Να κρατήσουν ανοικτά τα σύνορά τους καλούν τα όμορα προς το αφγανιστάν κράτη τα ηνωμένα εθνη καθώς ο αριθμός των πολιτών που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα για να αποφύγουν τη σφοδρή. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook